Projekt-/entreprenadingenjör

Projekt-/entreprenadingenjör

Att arbeta som projekt- och entreprenadingenjör på BOX ska vara kul och omväxlande. Du kanske är något av en ”tekniknerd”? Brinner för nyckeltal, ekonomi, tidplanering, 3D eller teknik? På BOX passar det bra!

Hos oss är du är involverad i alla frågor som rör projektet. Tillsammans med våra projekteringsledare och platschefer är du med och formar projektets förutsättningar. Du arbetar med planering, inköp, kundkontakter och kontraktsadministration tillsammans med platschef nära produktionen. Kanske bistår du också platschefen med produktionsledning på arbetsplatsen. Entreprenadingenjören medverkar vid bygg- och ekonomimöten samt deltar aktivt i uppföljning av projekt. I rollen ingår även att delta vid anbudskalkylering för olika projekt.

Branscherfarenhet är viktigt och byggrelaterad högskole- eller civilingenjörsutbildning är en fördel men inget krav.

Vi söker dig som är bygg- eller civilingenjör. Vi tror att du har minst 3 års erfarenhet av liknande roll alternativt från entreprenadverksamhet som arbetsledare, inköpare eller platschef. Du har goda kunskaper i Officepaketet och kommer att arbeta med it system för 3D-modellsamordning, mängdavtagning tidplanering etc (har du inte erfarenhet av detta ordnar vi utbildningar internt).